tripel TROUBLE

Tilbage  

Vores første bryg af en belgisk Tripel er tappet på fad og flaske pr. 27-06-2007. En smagsprøve 30.juni antyder en super øl med smagsnoter af rosin, sveske, lidt nellike, banan, appelsin, kandis og en anelse lakrids. Humlen er Challenger som vi også bruger til vores Mørke Stærke Belgiske øl. Den er tilstede uden på nogen måde at være dominerende. Øllet holder en alkoholprocent på 9%vol. Øllets komplekse krydderier giver en sjov fornemmelse af en blanding af sommer og jul. Den bør efter brygmesterens mening nydes de kolde vinter aftener foran den knitrende pejs (hvis man har sådan en    (-:). Generelt er der tale om de samme smagsaromaer som Dubbel Trouble og den Mørke Stærke Belgier, men den lyse farve gør at tripelen ikke er helt så juleagtig som vores dubbel og den mørke belgier. Triplen er  brygget med lys pilsnermalt og tilsat  hvede samt lidt syremalt.  Brygget igen oktober 2008, denne gang med Hallertau Tradition humle.