FORSIDEN     VORES ØL     BRYG INFO     BRYG-LOG     NYHEDER     DER BRYGGES   LINKS  

Hærvejens Bryggerlaug er opstartet i maj 2005 i Thorning i Midtjylland lige op af Hærvejen.    

Hærvejens Bryggerlaug begrænser sig til  4 medlemmer, der brygger øl til eget forbrug. Vi har i fællesskab investeret i 2 x brygudstyr (2 gryder af 30 liter) fra Torben Lund (Lund Teknik).

Vi har pr. 06.01.2010 været med til at stifte "Dansk Håndbrygger Forbund - DHBF" sammen med 3 andre bryggerlaug/foreninger. Der er tale om et uforpligtende forum, hvor alle problematikker/interesser omkring håndbrygning kan vendes.

Hærvejens Bryggerlaug brygger efter egne opskrifter, der er udviklet af os selv over en årrække. Lauget stiller alle opskrifter og det fælles udstyr til rådighed for de 4 "medlemmer".

Der tilstræbes en høj kvalitet af øllet og vi kan med en vis stolthed i stemmen konkluderer, at det også har været tilfældet for langt det meste af det øl vi har brygget. Vores øl præsenteres andetsteds! 

Vores logo har alle år været urfuglen, der er fra  billedudsnittet til venstre, stammende fra en billedvæg på Thorning Skole - iøvrigt en billedevæg, der snart er historie (2016-2017), da bygningen skal rives ned!!! - øv!

KONTAKT: HAERVEJENS.BRYGGERLAUG@HOTMAIL.COM