Opskrift:  British Brown Ale

Tilbage

British Brown Ale Style: British Brown Ale Brewer: Hærvejens Bryggerlaug
 
Statistics
Volume: 25 liters
OG: 1050
FG: 1012
Alcohol: 5 % by vol.
Colour: 35 EBC (Deep copper / light brown)
Bitterness: 23 IBU
BU/GU: 0.46

 

Fermentables
Pale Malt 7 EBC 2100 grammes
Cara Red 40 EBC 1000 grammes
Cara Amber 60 EBC 1000 grammes
Cara-hell 25 EBC 700 grammes
Cara Crystal 120 EBC 500 grammes
Dark Brown Sugar 300 grammes

Mash schedule: 68°C i 60 minutter, derefter 70-73°C i 30 min., hæves til 78°C og holdes der i 10 min
 

 

Hops
Target 11.4% alpha 20 grammes 60 minutes
Fuggle 4.8% alpha 20 grammes 10 minutes
Fuggle 4.8% alpha 10 grammes 5 minutes

Fermentation
Yeast: Safale S-04
 

Comments:
 

Lad 200 g brun farin koge med de sidste 30 min.

Brug 5-6 g klar urt de sidste 15 min.

Tilbage